Uitvaartverzorging A. Kuis

Sluisplein 60

5492 AM Sint-Oedenrode

Uitvaartcentrum en Begraafplaats Wolfswinkel

Planetenlaan 1B

5694 TM Son en Breugel

Uitvaart@akuis.nl

Uitvaartverzekering

 

Nuvema Uitvaartverzekeringen “prima keus”

Bij Uitvaartverzorging  A. Kuis  streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk.

 

De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in de regio Sint-Oedenrode verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in Groningen.

Wij onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

 

Om deze doelstelling te bereiken geeft Uitvaartverzorging A. Kuis jaarlijks de lokale prijzen van regio Sint-Oedenrode  door aan uitvaartverzekeraar Nuvema. Voor mensen uit de regio Sint-Oedenrode worden de uitvaartverzekeringen van Nuvema dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

 

Bij Nuvema kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen. De Consumentenbond adviseerde in haar gids van januari 2012 te letten op zaken als de looptijd, soort uitvaartverzekering, keuzevrijheid van uitvaartverzorger en de te betalen premie. De natura uitvaartverzekering van Nuvema Uitvaartverzekeringen noemde ze hierbij “een prima keus”.

 

Uitvaartverzorging Kuis Sint-Oedenrode

24 uur bereikbaar

Sint-Oedenrode: 0413472544

Son en Breugel:  0499464249

Uitvaartverzorging Kuis

Locaties

Contact

Copyright @ All Rights Reserved websitebouwen4You.nl